Iedereen die de unieke link van jouw uitnodiging ontvangt, kan de uitnodiging bekijken. Dit komt omdat het veruit de gemakkelijkste manier is om je uitnodiging te delen.

Het is daarom belangrijk om te bepalen naar wie je de link stuurt. In de meeste gevallen zou dit geen probleem moeten zijn.

In de nabije toekomst gaan we extra functies toevoegen voor onze betalende abonnees; bijvoorbeeld het beveiligen van je uitnodiging met een wachtwoord of het direct kunnen uitnodigen van andere gebruikers van InvitesYou. 

Heeft u het antwoord gevonden?